Nieuws

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een nieuw programma, met als titel 'Land in zicht'. Dit zal een samenwerking zijn tussen Amazing kids (van Gert-Jan en Hanneke Scherff) en kindertheater knettergek. Op dit moment wordt er gewerkt aan het programma, maar wordt ook de promotieclip gemaakt. Binnenkort meer informatie en de promotieclip te zien op deze website. Hier zijn de eerst beelden te zien:

Het thema van de Vakantie Bijbel Week is dit jaar Schatzoeken.
Het programma Woordeloos zou hier goed bij aan kunnen sluiten.

In dit programma leren ze 5 schatten aan de hand van 5 kleuren, zoals Jezus vergeeft onze zonden, wij mogen een prins/prinses zijn van de allerhoogste Koning, Hij stierf voor ons aan het kruis. Daarnaast mag je deze schatten ook uitdelen en vertellen aan andere mensen.

Op dit moment wordt de laatst hand gelegd aan een nieuw programma 'Je bent uniek'. Een nieuw programma vol nieuwe goocheltrucs, filmpjes en verhalen rondom Psalm 139! 8 juli is de try-out in Beverwijk.

NNadat de website van Kindertheater Knettergek twee keer gehacked was, de back-up niet meer up-to-date was en de website er eventjes uit lag zijn we nu terug met een nieuwe website. Alle informatie over de programma's zijn weer te vinden en te lezen. Binnenkort staan ook alle foto's en filmpjes er weer op. Ondanks dat de website er uit lag, kwamen de aanvragen wel binnen. In de agenda vindt u alle optredens die we komende tijd hopen te gaan doen.