Programma's

Vrolijk kerstfeest iedereen (Kerstprogramma)

Deze kerstviering bestaat uit een afwisseling van samen zingen, filmpjes, het kerstverhaal, goocheltrucs en een kerstquiz. Iedereen mag weten dat we met kerst denken aan de geboorte van Jezus en dat Hij gekomen is voor iedereen (we maken ook een link naar Pasen). Daarom is het thema van dit programma ‘Vrolijk kerstfeest iedereen’.

Tijdens de kerstviering zingen we kerstliederen (een aantal kinderkerstliederen van deze tijd met een duidelijke boodschap). Deze liedjes worden van te voren aangeleverd, zodat ze aangeleerd kunnen worden op school/kindernevendienst/kinderkerk etc.

Tijdens de voorstelling komt Opa Jopie langs. Opa Jopie is een oude eenzame man die niks met kerst heeft… totdat hij weer gaat lezen in de Bijbel. Opa Jopie vertelt het kerstverhaal en hij wil graag dat iedereen dat hoort.

Deze voorstelling doen we het liefst met een band. Het is daarom verstandig om dit programma zo vroeg mogelijk te boeken.

Reactie van een bezoeker:
* Een goede en mooie inhoud op een eigentijdse manier gebracht.

Duur: 60 minuten tot max. 75 minuten
Leeftijd: 4 t/m 12 jaar
Prijs met band: 450 euro excl. 9% BTW en reiskosten (0,25 euro per km).
Voor een exacte prijs, neemt u contact op met Kindertheater Knettergek.Mocht de prijs de rede zijn om Kindertheater Knettergek niet te boeken, laat het weten, we komen er vast uit.
Prijs zonder band: 300 euro excl. 9% BTW en reiskosten (0,25 euro per km).
Voor een exacte prijs, neemt u contact op met Kindertheater Knettergek. Mocht de prijs de rede zijn om Kindertheater Knettergek niet te boeken, laat het weten, we komen er vast uit.
Afmeting podium: met elk podium kunnen we wel uit de voeten maar het zou fijn zijn als het podium min. 6 meter breed bij 2,5 meter diep is. Als er een band meespeelt, moet hier wel plek voor zijn op of naast het podium.
De organisatie: dient te zorgen voor een beamerscherm of een witte muur waarop geprojecteerd kan worden.
Kindertheater Knettergek: neemt een eigen geluidsinstallatie mee, zorgt voor de beamer en het decor.
Opbouwtijd: Kindertheater Knettergek is ongeveer 2,5 uur van te voren aanwezig om op te bouwen.