Programma's

Sing-in Contact 5015

Deze sing-in gaat over contact met God, over bidden/praten met God. Naast dat er veel gezongen wordt, filmpjes, goocheltruc, wedstrijd tussen jongens en meiden geven we de kinderen mee dat je altijd kunt praten met God en dat Hij naar je luistert. We leren de kinderen dat God een 'telefoonnummer' heeft, namelijk 5015. Dit staat voor Psalm 50 vers 15 waar staat: 'Roep mij te hulp in tijden van nood, ik zal je redden, en je zult mij eren.’ God daagt ons uit om alles tegen Hem te vertellen. Hij wil graag contact met ons. Door middel van onze hand worden 5 onderdelen van een gebed uitgelegd, namelijk lofprijzing, vergeving vragen, bidden voor andere mensen, dankzeggen, vragen.

Dit programma wordt het liefst gedaan met een band.

Duur: ongeveer 75 minuten
Leeftijd: 4 t/m 12 jaar
Prijs met band: 450 euro excl. 9% BTW en reiskosten (0,25 euro per km).
Voor een exacte prijs, neemt u contact op met Kindertheater Knettergek.Mocht de prijs de rede zijn om Kindertheater Knettergek niet te boeken, laat het weten, we komen er vast uit.
Prijs zonder band: 300 euro excl. 9% BTW en reiskosten (0,25 euro per km).
Voor een exacte prijs, neemt u contact op met Kindertheater Knettergek. Mocht de prijs de rede zijn om Kindertheater Knettergek niet te boeken, laat het weten, we komen er vast uit.
Afmeting podium: met elk podium kunnen we wel uit de voeten. Als er een band meespeelt, moet hier wel plek voor zijn op of naast het podium.
De organisatie: dient te zorgen voor een beamerscherm of een witte muur waarop geprojecteerd kan worden.
Kindertheater Knettergek: neemt een eigen geluidsinstallatie mee, zorgt voor de beamer en het decor.
Opbouwtijd: Kindertheater Knettergek is ongeveer 2,5 uur van te voren aanwezig om op te bouwen.