top of page
Header Kerstparty.png

Kerstparty

± 75 minuten

4 t/m 12 jaar, maar is ook voor gezinsdiensten te boeken.

Zal er dit jaar dan eindelijk met Kerst een echte party komen voor Larisa? Als het aan Larisa ligt, wordt dit echt een hele grote party... Maar zal haar vader dat wel regelen?

Voorstelling | Familievoorstelling | Basisschool | Kerst

'Kerstparty' is een kerstvoorstelling voor het hele gezin van Kindertheater Knettergek en Amazing Kids van Gert-Jan en Hanneke Scherff. Het is een kerstvoorstelling vol met liedjes, dans, goocheltrucs, verhalen, filmpjes, een spel en een te gekke lichtshow.

Het gaat over Larisa die bijna jarig is. Zal ze dit jaar wel een leuk verjaardagsfeestje krijgen?

Voor deze voorstelling hebben we ook een aantal nieuwe kerstliedjes geschreven. Alle liedjes uit de voorstelling (incl. het verhaal als een luisterverhaal) staan op de cd 'Kerstparty'. Deze is nu verkrijgbaar.

Je kunt de cd ook als kerstcadeautje geven aan de kinderen. Voor meer informatie en een speciale prijs kunt u contact met ons opnemen.

Duur: ± 75 minuten

Leeftijd: 4 t/m 12 jaar, maar is ook voor gezinsdiensten te boeken.

Prijs: 600 euro excl. 9% btw en reiskosten (0,25 euro per km voor drie auto's). Voor een exacte prijs neemt u contact op met Kindertheater Knettergek. Mocht de prijs de reden zijn om Kindertheater Knettergek niet te boeken, laat het weten, we komen er vast uit.

Afmeting podium: Minimaal 7 meter breed (er mag ook een stuk naast het podium beschikbaar zijn) en 4 meter diep. De hoogte tussen het podium tot aan het plafond moet minimaal 3 meter zijn, maar liefst 4 meter. Bij minder dan 150 kinderen hoeft er niet per se een podium te zijn.

Opbouwtijd: Kindertheater Knettergek & Amazing Kids zijn 4 uur á 

4,5 uur van tevoren aanwezig om op te bouwen.

Organisatie: dient te zorgen voor:
* een donkere zaal, waardoor de lichteffecten beter tot hun recht komen;

* twee aparte stroomgroepen;

* drie mensen die helpen bij inladen en uitladen (en bij een stukje van het opbouwen).

Kindertheater Knettergek & Amazing Kids: nemen hun eigen licht- en geluidsinstallatie mee, zorgen voor de beamer, scherm en het decor.

Impressie
Reviews
Ik heb nog nooit zo'n mooie voorstelling gezien.

Jens (8 jaar)

Wat een vrolijke, spetterende show! Echt genieten voor de kinderen. Mooi dat de kinderen meekrijgen dat de geboorte van Jezus een feestje waard is.

Tanja

Wat hebben jullie vol enthousiasme en liefde voor God opgetreden. We hebben hier in Ermelo ontzettend genoten en gaan met een mooie kerstboodschap mee naar huis.

Cindy

Blauw_lampen.jpg

Boek deze geweldige voorstelling!

Meer informatie of deze voorstelling boeken?

bottom of page