top of page
Header Land in zicht.png

Land in zicht

± 75 minuten

4 t/m 12 jaar, maar is ook voor gezinsdiensten te boeken.

Land in zicht is een geweldig theaterproject van Kindertheater Knettergek in samenwerking met Amazing Kids van Gert-Jan en Hanneke Scherff. Met Matthijs als kapitein, zijn handpop Heiko en de Amazing Kids als matrozen beleven we een avontuur op zee. 

Voorstelling | Familievoorstelling | Pasen | Basisschool | Interactief

'Land in zicht' is een afwisselende en interactieve belevenis/voorstelling, waarbij jong en oud worden geboeid door zang, dans, theater, liedjes en goocheltrucs. Boek nu deze voorstelling, doe je zwemvest aan en ga met ons mee op deze bootreis! Ook is er een dansworkshop mogelijk voorafgaand aan het optreden. De kinderen leren dan eens dans uit de voorstelling en mogen deze tijdens de voorstelling uitvoeren.

Bij deze voorstelling hoort een cd, met ook als titel 'Land in zicht'. Het is een cd van Gert-Jan en Hanneke Scherff met de Amazing Kids.

Op deze nieuwe cd staan veel liedjes die ook te horen zullen zijn tijdens de gelijknamige voorstelling. De cd is o.a. te koop via hun website Confuocomuziek

Duur: ± 75 minuten

Leeftijd: 4 t/m 12 jaar, maar is ook voor gezinsdiensten te boeken.

Prijs: 575 euro excl. 9% btw en reiskosten (0,25 euro per km voor drie auto's). Voor een exacte prijs neemt u contact op met Kindertheater Knettergek. Mocht de prijs de reden zijn om Kindertheater Knettergek niet te boeken, laat het weten, we komen er vast uit.

Afmeting podium: Minimaal 7 meter breed (er mag ook een stuk naast het podium beschikbaar zijn) en 4 meter diep. De hoogte tussen het podium tot aan het plafond moet minimaal 3 meter zijn, maar liefst 4 meter. Bij minder dan 150 kinderen hoeft er niet per se een podium te zijn.

Opbouwtijd: Kindertheater Knettergek & Amazing Kids zijn 4 uur á 

4,5 uur van tevoren aanwezig om op te bouwen.

Organisatie: dient te zorgen voor:
* een donkere zaal, waardoor de lichteffecten beter tot hun recht komen; 

* twee aparte stroomgroepen;

* drie mensen die helpen bij inladen en uitladen (en bij een stukje van het opbouwen).

Kindertheater Knettergek & Amazing Kids: nemen hun eigen licht- en geluidsinstallatie mee, zorgen voor de beamer, scherm en het decor.

Impressie
Reviews
Wauw! Wat was het gaaf. Alle kinderen hebben enorm genoten. Wat een talent hebben jullie in huis. Complimenten aan het koor. Jullie spetterden op het podium en kunnen echt heel goed zingen en dansen. Complimenten aan Matthijs. Mooi hoe hij alles tot 1 geheel maakt en Gods boodschap bekend maakt. Gaaf dat jullie hier waren. Bedankt voor alles.

Maaike

Heel bijzonder om op deze manier aan kinderen, mensen te vertellen dat God er voor hun is. Ga daar mee door! Jullie hebben het fantastisch gedaan, ontzettend bedankt.

Jojanneke

We hebben genoten van jullie enthousiaste optreden. Ik zag veel herkenning, mooie teksten! Bemoedigend en gesterkt gaan we naar huis!

Anoniem

Blauw_lampen.jpg

Boek deze geweldige voorstelling!

Meer informatie of deze voorstelling boeken?

bottom of page