top of page
Header op maat.png

Voorstelling op maat

30 tot 90 minuten (per voorstelling verschillend)

Voor alle leeftijden vanaf ongeveer 4 jaar.

Naast onze 'standaard' voorstellingen voor kinderen zijn wij ook betrokken bij andere activiteiten. Zo kunnen wij activiteiten doen voor kinderen op de basisschool, maar ook familiediensten, sing-ins, voorstellingen voor jongeren en volwassenen. Dit is altijd afgewisseld met bijvoorbeeld liederen, sketches, verhaaltjes, goocheltrucs etc.

Sing-in voor jong en oud | Familiedienst | Basisschool | Kinderkoor | Jongeren

Naast onze 'standaard' voorstellingen voor kinderen zijn wij bij nog meer verschillende activiteiten betrokken.

Zo kunnen wij voorbeeld een sing-in verzorgen voor jong en oud, een kindersing-in, een jaaropening of jaarsluiting of een basisschool, een concert voor jongeren en jong-volwassenen, een familiedienst, een concert in samenwerking met een kinderkoor. 

Sing-in

Naast een kindersing-in kunnen wij ook een sing-in verzorgen voor jong en oud. Naast dat we veel zingen (bekende en nieuwere liederen) voor jong en oud, wisselen we dit ook af met goocheltrucs, korte grappige en serieuze verhalen voor elke leeftijd. We maken gebruiken van o.a. backingtracks, maar er is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een live-band. 

Jaaropening en -sluiting op de basisschool | Kinderclub

Naast kerstvieringen, paasvieringen en pinkstervieringen kunnen we op basisscholen ook bijvoorbeeld jaaropeningen en/of jaarsluitingen verzorgen. We zingen (veel) christelijke liederen met bewegingen en bidden met elkaar. Daarnaast wisselen wij het af met goocheltrucs, verhaaltjes en handpop Olly die ook meekomt.

Familiedienst/gezinsdienst

Een aantal voorstellingen die wij hebben gemaakt zijn ook zeker geschikt als familiedienst/gezinsdienst. Denk hierbij aan de voorstellingen Woordeloos, Lef, Je bent uniek, Samen sterk, Windkracht 10!

Naast deze voorstellingen kunnen wij ook iets op maat maken. Tijdens een familiedienst/gezinsdienst zingen we bekende en nieuwe liederen voor jong en oud, afgewisseld met sketches en een korte overdenking. De focus ligt voornamelijk op de kinderen. We horen vaak dat, doordat de focus op de kinderen lag, de jongeren en ouderen het ook goed begrepen. 

Concert voor jongeren en jong-volwassenen

Samen met Amazing Teens & Voices hebben we twee voorstellingen die we kunnen doen als concert of in bijvoorbeeld een jeugddienst. We hebben de voorstellingen Geef licht (kerst) en Do you believe?! 

Het is een voorstelling met zang, dans en theater. Aangevuld met een lichtshow, filmpjes en verhalen, is het een voorstelling voor tieners, jongeren en volwassenen.

 

Geef licht (kerstvoorstelling)

Tijdens de voorstelling zullen we stil staan rondom het thema 'Geef licht'. Wil jij het licht zijn in de wereld? Wil jij het verschil maken?

Do you believe (ook geschikt als paasvoorstelling)

Uit liefde voor jou stierf Jezus aan het kruis. Geloof jij het of geloof je het wel?! Rondom die vraag staan we stil tijdens deze voorstelling. Geloof jij?!

Concert in samenwerking met een kinderkoor

Vanaf 2024 is er ook de mogelijkheid om een concert te boeken in samenwerking met jouw kinderkoor. Naast dat het kinderkoor een aantal liederen zingt, zullen wij ook liederen samen zingen en geven wij het concert nog meer vorm en inhoud met o.a. goocheltrucs, sketches en verhalen.

Promo Do you Believe?!
Video afspelen
Impressie