top of page

Livestream Vrolijk kerstfeest iedereen

Boek nu de livestream 'Vrolijk kerstfeest iedereen' voor jouw kerstviering op school of in je kerk of gemeente. Via youtube is de livestream te bekijken en elke organisatie krijgt de mogelijkheid om zelf de opening en/of afsluiting te doen d.m.v. een filmpje die je van te voren aanlevert. De voorstelling is al opgenomen en wij zorgen dat de voorstelling op het juiste moment wordt uitgezonden.

Na afloop hebben de kinderen de mogelijkheid om thuis ook een quiz te maken.

De kerstviering bestaat uit een afwisseling van samen zingen, filmpjes, het kerstverhaal en goocheltrucs. Iedereen mag weten dat we met Kerst denken aan de geboorte van Jezus en dat Hij gekomen is voor iedereen (we maken ook een link naar Pasen).

Daarom is het thema van deze voorstelling ‘Vrolijk kerstfeest iedereen’. Tijdens de kerstviering zingen we kerstliederen. Deze liedjes kunnen van tevoren worden aangeleverd, zodat ze aangeleerd kunnen worden op school, kindernevendienst, kinderkerk en dergelijke. Tijdens de voorstelling komt opa Jopie langs. Opa Jopie is een oude eenzame man die niks met Kerst heeft… totdat hij weer gaat lezen in de Bijbel. Opa Jopie vertelt het kerstverhaal en hij wil graag dat iedereen dat hoort.

Comments


bottom of page